Marketing. Technology. Management.

San Jose, CA
April 23-26, 2018

MarTech San Francisco 2017 Agenda

MarTech San Francisco In-Person Networking – Tuesday, May 9

5:15 PM- 7:30 PM (2 hours 15 min)

Time

MarTech San Francisco – Wednesday, May 10

7:00 AM-9:00 AM (2 hr)

Breakfast & Registration

8:15 AM-8:45 AM (30 min)

Breakfast Keynote:

Workfront
9:00 AM-10:30 AM (1 hr 30 min)

Keynotes:


Scott Brinker & Anand Thaker: The State Of Marketing Technology

Mayur Gupta: Mapping the Boundaries Between Marketing Art & Science

Meagan Eisenberg & Ryan Schwartz: Secrets to a Great Partnership Between a CMO and a Head of Martech
10:30 AM-11:15 AM (45 min)

Refreshments & Expo Hall Time

11:15 AM-12:00 PM (45 min)
Executive
Delivering Business Results with Marketing Technology

Data & Analytics
A Legendary Approach: Disrupting Hollywood with Paradigms and Analytics

Marketing with Data During the Digital Revolution

Adtech & Social
How to Align Your Marketing Automation with Social Ads

Intelligent Bidding Using Non-SEM Sources

Digital Transformation
Martech Transformation: From Aspiration to Roadmap

Designing Customer Experiences by Leveraging Data and Analytics

Solutions
From Average to Awesome: Creating Conversations with Your Content to Engage Bored Buyers
SnapApp

Noon-1:30 PM (1 hr 30 min)

Lunch, Expo Hall Time

Lunch Presentations:

Sitecore
Brightcove
Solutions
12:30 PM-1:15 PM (45 min) Effectively Leveraging Paid Search as a Channel for Qualified Lead Generation
Demand Fuel

1:30 PM-2:15 PM (45 min)
Executive
How Chief Marketers From Visa, Belkin, and Oracle Are Transforming Their Teams and Talent

Data & Analytics
How Pandora Leveraged Marketing Analytics to Make Real-Time Decisions that Drive Results

Tales from the Trenches: Data Disasters and How to Avoid Them

Adtech & Social
Orchestrating an ABM Campaign with Advertising, Content & Direct Mail

Implementing an ABM Strategy

Digital Transformation
Sprint's Pre-Paid Digital Transformation: Using Machine Learning & Multi-Armed Bandit Experimentation to Optimize Every Interaction Across the Customer Journey

The Connected Marketer: A Unifying Approach for Understanding & Managing Digital Transformation

Solutions
Creativity + Technology = Future of Marketing - Why AI Must Be The New Partner to Today's CMO
IBM

2:15 PM-2:30 PM (15 min)

Break

2:30 PM-3:15 PM (45 min)
Executive
Turning Your Marketing Team Into A Profit Center: Case Study With Sears' Chief Digital and Analytics Officer

The 4 Cornerstones to Become a Universal (Marketing) Soldier in 2017

Data & Analytics
7 KPIs That Every Business Should be Reporting on, Analyzing and Forecasting

The Meaning and Impact of Emerging Data Protection Regulations

Adtech & Social
The Convergence of Adtech & Martech Within Enterprise Platforms

Digital Transformation
From Separate Silos to End-to-End Collaborators: How Martech Bridged the Sales-Marketing Gap for SAP

How Artificial Intelligence is Transforming Customer Acquisition

Solutions
Quickly Respond to Market and Consumer Changes with Accurate and Actionable Strategies Through the Use of Simulation
Concentric

3:15 PM-4:00 PM (45 min)

Refreshments & Expo Hall Time

4:00 PM-4:45 PM (45 min)
Executive
Investing in the Future of Martech

Data & Analytics
The Identity Resolution Imperative: Building the Foundation for Marketing in a Post-Digital World

Singing the Customer Data Platform Blues

Adtech & Social
Pinterest and the Marketing Technology Ecosystem: Connecting the Dots From Inspiration to Purchase

Taming the Social Media Beast: How Spotify Delivers Amazing Experiences to Millions of Customers

Digital Transformation
How Microsoft is Driving Stronger Customer Experience and Business Results Through a Highly-Scaled Martech Ecosystem and Tight Integration of Marketing to Sales

Solutions
How Dr. Martens Personalizes Marketing With a Customer Data Platform
Lytics

4:45 PM-6:00 PM (1 hr 15 min)

Networking Reception

Sponsored By:


Time

MarTech San Francisco – Thursday, May 11

7:30 AM-9:00 AM (1 hr 30 min)

Breakfast & Registration

8:15 AM-8:45 AM (30 min)

Breakfast Keynote:

9:00 AM-10:30 AM (1 hr 30 min)

Keynotes:


Tom Fishburne: The Best Marketing Doesn’t Feel Like Marketing:
Adopting a Marketing Mindset for the Modern Digital World

Sheldon Monteiro: Graduating as a Chief Marketing Technologist

Doc Searls: When the Customer Becomes the First Party
10:30 AM-11:15 AM (45 min)

Refreshments & Expo Hall Time

11:15 AM-12:00 PM (45 min)
Experience
Personalization at Scale: It's Possible Today

Redefining Personalization From Product Inception Through Customer Marketing

Operations & Technology
How to Build a Martech Stack That Fits Your Company's Needs

How IBM Re-Platformed the Core of Its Martech Stack

Emerging & Mobile
Marketing in a Blockchain World

Agile & Human
Agile Marketing in the Enterprise: Case Studies and Discussion

Solutions
Beyond the Click: How Nimble Storage Accelerates Buyers with Intelligent Content Delivery
LookBookHQ

Noon-1:30 PM (1 hr 30 min)

Lunch, Expo Hall Time

Lunch Presentations:


Solutions
12:30 PM-1:15 PM 
(45 min)

Packaging: The First (and Next) Martech
MediaBeacon

1:30 PM-2:15 PM (45 min)
Experience
CX Appeal: Technology to Keep Your Customers Coming Back for More

The Future of Customer Experiences and Emerging Technology: Moving from Silos to Connected Ecosystems

Operations & Technology
Insights from Inside the Marketing Stack

Getting the "Full Stack Advantage"

Emerging & Mobile
Cognitive Marketing: How AI Will Change Marketing Forever

A Scientific Look at B2B Buying in the Age of AI

Agile & Human
Putting the Right Conditions in Place for Martech Success

Human Factors in Marketing Ops and Technology

Solutions
Create an Unprecedented - and Brand Compliant - Customer Experience
Aprimo

2:15 PM-2:30 PM (15 min)

Break

2:30 PM-3:15 PM (45 min)
Experience
Beyond CRO Basics: How to Use Psychological Principles to Improve Your Customer Experience & Increase Conversions

Using Data Science to Personalize Experiences Across Channels

Operations & Technology
Aligning Marketing Operations & Technology with Sales - How Bit Stew Systems Did It

5 Steps to Operationalize Your Customer Journey

Emerging & Mobile
Step up Your Mobile Engagement Strategy with Geolocation

Understanding Consumer Dynamics In Connected Environments

Agile & Human
The State of Agile Marketing

Exploring Scrumban: Why Combining Methodologies May be the Agile Marketing Magic Bullet

Solutions
How Sales Enablement is Improving the Selling Experience at Hitachi Data Systems
Seismic

3:15 PM-4:00 PM (45 min)

Refreshments & Expo Hall Time

4:00 PM-4:45 PM (45 min)
Experience
Ubernomics: Fault Lines in the Economy of Now

The Future of Conversational UI

Operations & Technology
How to Wrangle MarTech Spend in a Large, Rapidly Growing Business (and Survive!)

Surprisingly Simple Techniques for Building System Requirements that Meet IT & Business Needs

Emerging & Mobile
The Rise of Conversational AI - A Marketer's Guide to Chatbots

Marketing Tech's Next Game Changer: Bot-to-Bot Marketing

Agile & Human
Adventures in Agile: How Hootsuite Broke Down Silos to Make Innovative Campaigns

Freedom Within a Framework: How Campbell Soup Company Democratized Marketing Data to Support Agile Decision Making

Solutions

Editorial & Sponsored Sessions

Most sessions at MarTech are "editorial" ones, where speakers have been selected based on the quality of their content. These sessions are organized by the MarTech programming team. Editorial sessions do not have paid spots; no speaking slots are sold.

Sessions in Solutions Tracks are paid speaking slots. The content is produced by the sponsor. These sessions are open to those with All Access passes and those with Expo+ passes.

Track Sponsors have their company associated with a particular track, in the way that sponsors also are associated with the entire show. However, Track Sponsors do not program a track or influence the selection of speakers.